" Tree My Ground, Earth My Body, Water My Blood, 

Air My Breath, Fire My Spirit! "

 

~ Mystic Angel

 

¨Jeg, Henriette, håber, at Englene og jeg vil give dig den information og alt den hjælp du har brug for. At du kan mærke alle Englenes og mine energier og ubetingede kærlighed til dig. Samt at du vil blive inspireret til dybere indsigt og at bringe Englene ind i dit eget liv.¨

Tak Engle ~ Henriette Binderup

 

 

LACE UNIVERSE


Spirituel Coaching ~

 

 

En ny bevidsthedsidé med rødder både i de gamle kulturers visdom og med respekt for naturen.

I de moderne åndelige ideers forståelse af sind, krop og ånd.

 

INTUITIVE ANGEL READING

- DIVINE SEXY LOVE

 

Livskvalitet handler om at finde sin egen vej.

At lære at lytte til sin egen indre stemme - i tillid til, at den kan vejlede bedre end noget andet.

Jeg arbejder i den nye tids energi.

 

 

 

MINE MANGE 100 MÆND - og Kvinder!

 

Jeg har udforsket min seksuelle side med de mænd jeg har kendt i mit liv. Nogle har jeg haft en ´heftigere´ affære med end andre. Men jeg elskede dem hver og én da.

Selv dem, der ikke blev til mere end engangsaffære, bragte mig mere end de selv aner ;) Og midt i hele denne proces, har jeg hele tiden haft mig selv med. Jeg har lært mine lektioner, og givet lektioner..

Her i min, anden ungdom, har seksualiteten naturligvis fået helt andet lag, og jeg er Gud og Gudinden dybt dybt taknemmelig for, at have mødt flere soul mates, i dette liv, både som mænd og kvinder.

 

 

 

Henriette Binderup,

er født i 1971 - Aars. Himmerland.

Jeg har en holistisk tilgang til livet og mennesker. Mit fokus ligger i at bruge mine medfødte clairvoyante evner og erfaringer på en meningsfyldt måde, så mit virke giver mig selv og andre gode oplevelser, livsglæde og energi.

Mine spirituelle evner viste sig i en meget tidlig alder, da så jeg englene ganske tydeligt. Men de fortalte mig dengang; "at jeg ikke var klar endnu". Så interessen for det spirituelle har jeg altid haft med mig. Og den har udviklet sig, sammen med mig, igennem årene, hvor jeg altid har haft spirituelle både venner og bekendte omkring mig.

At blive mor er en fantastisk stor gave i livet, og i Roskilde år 1994 fik jeg mit ønskebarn. 

Mine intuitive kanaler blev rigtig åbnet i år 2000. Det var som der skete ´noget´, under al det uro der var omkring millinium skiftet. Min evne til at kommunikere  med engle åbnede sig igen og jeg bad Gud og Englene at åbne mine kanaler helt igen. I år 2000 fik jeg min Zen Master Cat af min søn. Hun blev hos os i 15 år. 

 

 Jeg har grædt mange frustrede tårer, men fandt først ud af som voksen, at det er fordi jeg er det man kalder; et sensitivt menneske.

 

 

Desværre har jeg mistet mange kære undervejs. Der har måtte give op over for cancer, bl.a. Men med tiden har jeg fået åbnet for den gave, at kunne kommunikere med afdøde. De der endnu går i Guds lys.

Mine evner til at kommunikere med Dyre-Riget bliver udvilket sammen med mine ånde-dyr.

 

Dette er et effektivt og indsigtsfuldt værktøj, som ikke blot har hjulpet mig men også mange andre mennesker positivt.

 

Vi er hver især ansvarlige for vores eget liv og legeme.

 

I Lys & Kærlighed

Henriette Binderup. 
Ansvarlig Lace Universe.

 

* pure love and divine magical energy * 

~ All Karmic and Spiritual Laws Rights Reserved©2024 ~ www.laceuniverse.dk ~ Spirituel Forening ~
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk